Ei tähän aikaa vuodesta kuuluisi tulla näin paljon lunta! Viime vuorokauden aikana on tullut niin paljon lunta että pelkkä töihin käveleminen (normaalisti aikaa siihen menee 10-15min) on hikitreenin tuntuinen reissu. Kun lunta on polviin asti niin kyllä silloin tekisi mieli soittaa töihin ettei nyt millään huvita tulla töihin. Mitähän pomo siihen sanoisi? ;-)

Mä en oikein ymmärrä mihin tää aika oikein menee. Voin vaikka vannoa että just äsken vuosi vaihtui ja kevät oli vain kaukainen unelma. Nyt on jo tiedossa milloin meikäläinen saa viettää kesälomaa. Ja ajatelkaa; me ollaa menossa pidennetylle viikonloppureissulla toukokuussa Prahaan!! Mä olen iloinen. Ei ollakaan isännän kanssa käyty missään ulkomailla yhdessä, ruotsinristeilyjä en laske ulkomaanreissuiksi. Voidaan siellä juhlistaa sitä että meidän yhteinen taival on kestänyt jo kymmenen vuotta.

Siten tämän vuodatuksen jälkeen tärkeimpiin asioihin: mä sain paketin salaiselta neuleystävältäni. Sain sen jo torstaina, mutta en ole ehtinyt laittaa tänne kuvaa aikaisemmin. Ja kun soneran sähköposti suvaitsee toimia täytyy laittaa myös emolle viestiä saamastani paketista. Eli ensin kuva:

1413772.jpg

Kuten kuvasta näkyy ihana ystäväni on laittanut mulle tulemaan kaksi kerää mohair-lankaa. Toi on muuten aivan älyttömän pehmeää! Ja väri on aivan oikea. Pussissa on Pentikin Caramel-kahvia. Tuoksu on niin voimakas että noi langat tuoksuvat vieläkin tolta kahvilta vaikka eivät torstain jälkeen ole olleet edes samassa huoneessa. Vielä en ole päässyt maistamaan tuota kahvia. Paketissa oli myös karkkipussi, mutta jostain syystä se ei ehtinyt kuvaan... Tuhannet kiitokset Salainen Neuleystäväni (jälleen kerran) ihanasta paketista!

Yleisön toivomuksesta muutin fontin. Anonyymille terveisiä: olisitpa nähnyt tekstin kun lihavointi oli päällä.