Vapaa viikonloppu on takana ja kuuden päivän duuniputki alkamassa. Sain mä jotain viikonloppuna aikaiseksi. Ensimmäiset lapaskuun työni. Malli otettu Novitan nuorisoneule syksy 2005-liitteen lämmittimistä jotka tuunasin lapasiksi. Nää menee lahjaksi, mutta en usko että ihminen jolle annan ne eksyy näille sivuille.

259398.jpg

Ne näyttää paljon paremmalta kun ovat kädessä kuin tossa kuvassa. Lanka Novita Pop ja puikkoina nro 6:n bambupuikot. Mä olen niin tykästynyt noihin bambuisiin puikkoihin, etten käytä metallisia kuin jos on pakko. Mä olin nimittäin ensin hyvin skeppinen noihin bambuihin, ne tuntuivat niin huterilta. Olin varma että saan ne rikki heti. Toisin kävi, en ole yhtäkään saanut rikottua. Wagner sai yhdet rikki, kun ne niin kivasti mun lankakorista pilkistivät. Sain muutakin valmiiksi viikonloppuna; villasukat. Duunikaveri teki tilauksen, sen kaverilla ei ole ketään joka tekisi sen lapsille villasukkia joten mä lupasin tehdä muutaman ja tässä ekat.

259397.jpg

Lankana mulla on 7veikan moniväri, aika hyvin sain raidat menemään sukissa samanlailla. Yhdet tehty , kolmet pitäisi vielä neuloa. Meidän Wagner täytti 4pvä tätä kuuta puoli vuotta ja punnittiin se eilen: 17kg. Aika jässikkä siitä on jo tullut. Se on kyllä luonteeltaa ihan bulldoggi. Maailman kiltein koira ja samalla maailman itsepäisin koira.