Käytiin eilen koiruuksien kanssa eläinlääkärissä, oli rokotusten aika. Kertun kanssa ei ollut ongelmia se kun on lahjottavissa namuilla. Wagner-parka oli aivan kauhuissaan, oli nimittäin sen ensimmäisten rokotusten aika. Se ei edes suostunut ottamaan namuja eläinlääkäriltä. On muuten aika kallista tuo eläinlääkärillä käynti, kahden koiran rokottaminen maksoi 73 euroa.

133984.jpg

Tässä on meidän rakkaat nelijalkaiset kakarat; kääpiöpinseri Kerttu 3 vuotta ja englanninbulldoggi Wagner 12 vkoa. Peti on muuten Kertun... ei Wagnerin.

Asiasta kolmanteen, sain valmiiksi ensimmäisen Fifi-huivini! Jippii! Tein sen Novitan punaisesta Aino-langasta. Meinasin ensin tehdä sen ensin itselleni, mutta sitten muistin että Mummini synttärit on kohta. Mummini täyttää 75-vuotta 3.syyskuuta, joten ajattelin antaa sen hänelle. Mummini on erittäin taitava käsitöissä, aikaisemmin hän neuloi paljon mutta nykyisin Mummin intohimoksi on tullut nyplääminen. On ihan kivaa antaa hänelle lahjaksi jotain minkä olen itse tehnyt. Ohessa kuva Fifistä...

133985.jpg