Loman toinen ja viimeinen viikko on käynnissä, eli ensi viikon tiistaina pitäisi palata takaisin työelämään. Mä en aio ottaa asiasta mitään stressiä vaan aion nauttia jäljellä olevista päivistä täysillä. Sääkin on ollut mitä mielenkiintoisin; ensin tulee 10 senttiä lunta ja sitten tulee 10 senttiä vettä ja sitten on taas harmaata kuin syksyllä. Koirat tykkää siitä kun ei ole pakkasta ja ne suostuvat lähtemään kunnon lenkille.

Sain kaivettua kameran kaapin kätköstä ja otin muutaman kuvan mun tuotoksista:

1270589.jpg

Tämän nutun tein kaverin poikavauvalle heti kun kuulin että vauvan syntymästä. Helppo tehdä, mutta nyt täytyy tunnustaa etten muista mistä ohjeen tuohon löysin. Lankana Novita Wool ja napit ovat pienet vaaleansiniset autonapit.

1270585.jpg 

Tämän peiton tein samalle pikkujätkälle kuin äskeisen nutun. Käytiin pari viikkoa sitten katsomassa tuota pikkujätkää ja ihmettelen ettei mulle tullut vauvakuumetta. Se on niin suloinen jätkä. Noin kuukauden ikäinen ja hymyili ikenet vilkkuen. Peitto tehty Novita Popista ( ihanaa lankaa) ja ohjeen löysin tekstiiliteollisuuden sivuilta. Huonosti näkyy toi peiton kuvio, se on nimittäin todella kiva.

1270584.jpg

Viimeiseksi täytyy laittaa vielä kuva postikortista jonka salainen neuleystäväni mulle lähetti.